Gary Richrath van Reo Speedwagon overleden

Reo Speedwagon

Vandaag maakte frontman Kevin Cronin van Reo Speedwagon bekend dat de gitarist en oud-lid Gary Richrath op 13 september op 65-jarige leeftijd is overleden.

Bepalend voor het succes van de groep

Met zijn zeer melodieuze gitaarsolo’s in onder meer Take It On The Run, die hij schreef, en het wereldsucces Keep On Loving You bepaalde Gary Richrath voor een belangrijk deel het geluid van REO Speedwagon in de gloriejaren van de band. De band begon in 1967 als een countryachtige boogieband, maar werd na verloop van tijd een succesvolle arenarockband. Hij maakte van 1970 tot en met 1989 deel uit van de succesvolle band.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere