Reggae icoon Lee 'Scratch' Perry overleden

Lee 'Scratch' PerryProducer, muzikant en zanger Lee "Scratch" Perry is overleden op 85 jarige leeftijd. De Jamaicaan was al geruime tijd ziek en overleed in het ziekenhuis.

Hij werkte in zijn muziekcarrière samen met grootheden als Bob Marley, The Beastie Boys, The Clash en Keith Richards. Hij speelde een immense rol in de ontwikkeling van de reggae. Baanbrekend was Lee Perry als producer vooral op het gebied van de dubmuziek, een grotendeels instrumentale reggaevorm vol bizarre geluidsexperimenten. Vooral in Jamaica was Lee Perry een grootheid. Zo werd hij onderscheiden met de Order of DistinctionVinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl