Zanger Dr. Hook overleden

Ray Sawyer, zanger van Dr. Hook van de band Dr. Hook & The Medicine Show is op 31 december na een kortstondig ziekbed op 81 jarige leeftijd overleden.

De wereld hit Sylvia's Mother

Dr. HookSawyer was een van de voormannen van de bekende groep uit de jaren 70 en begin 80. Met zijn cowboyhoed en oogklep  (gevolg van een auto-ongeluk in 1967) karakteriseerde hij het imago van Dr. Hook. De groep was voornamelijk bekend van de wereldhit Sylvia's Mother. Tevens hadden ze de mindere bekende hit The Cover Of The Rolling Stone. In dit nummer gezongen door Sawyer werd de draak gestoken met het idee dat een muzikant pas succesvol is als hij op de voorkant van het 'toonaangevende' muziekblad Rolling Stone staat. Uiteindelijk kwam Dr. Hook inderdaad on the cover of the Rolling Stone (nummer van 29 maart 1973), weliswaar als karikaturen. Ray Sawyer vertrok in 1983 waarna de groep nog twee jaar doorging. Sawyer had echter toestemming om de naam Dr. Hook te gebruiken. Vanaf 1988 tot 2015 gaf hij concerten onder de naam Dr. Hook ft. Ray "Eye Patch" Sawyer.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere