Oprichter van de Moody Blues op 76 jarige leeftijd overleden

De Britse musicus Ray Thomas is op 76-jarige leeftijd overleden. Hij stierf afgelopen donderdag in zijn woning in Surrey aan de gevolgen van prostaatkanker.

Muzikale duizendpoot

Ray ThomasRay was degene die de blaasinstrumenten bespeelde in de band. Thomas en toetsenist Michael Pinder waren in 1964 de oprichters van de band en vonden gitarist Denny Laine, basgitarist Clint Warwick en drummer Graeme Edge. Al na het eerste redelijk succesvolle album The Magnificent Moodies met Go Now! vertrokken Laine en Warwick en werden vervangen door Justin Hayward en John Lodge. Vele albums volgden, waarbij vooral klassiek en pop werden vermengd, het genre symfonische rock. In 2002 verliet Thomas de band. Hij vond het na haast 50 jaar wel genoeg.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere