Concert en plaat van Radiohead

Radiohead treedt op 20 en 21 mei op in de Heineken Music Hall in Amsterdam en brengt mogelijk rond die tijd ook hun nieuwe album uit.

RadioheadOptreden sinds 5 jaar

De band is al vijf jaar niet in Nederland geweest, dus een hele hoop mensen zijn blij dat ze weer komen. Het zijn redelijk exclusieve concerten, want de band komt naar prominente zalen in slechts zes wereldsteden. Verder staan ze ook op een paar festivals, waaronder Primavera Sound in Barcelona en Lollapalooza in Berlijn. De kaartverkoop voor de concerten in de HMH start vrijdag 18 maart.
Ook zit iedereen met smart te wachten op een nieuw album. Het laatste album The King of Limbs is ook uit 2011. Dus er mag er wel weer één uitkomen.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere