Nieuw nummer van Radiohead online

Na eerst als marketingstunt alles online (Facebook, Twitter, de website) te hebben gewist, komt Radiohead nu toch met een nieuw nummer op de markt. Waarschijnlijk dus een voorbode van een nieuw album.

 
Album nummer negen komt er na vijf jaar radiostilte aan

Het nieuwe nummer heet Burn The Witch en het  lijkt er op dat het album dezelfde titel krijgt. Hieronder staat de video van YouTube. Eerder deze maand waren er al geruchten dat er een nieuw album na vijf jaar stilte in aantocht was. Dit werd echter door de groep weer ontkend. Zondag werd de website van de band ineens lichter en lichter, tot er een wit vlak overbleef. Hetzelfde gebeurde later met hun Twitter- en Facebookpagina, waarvan ook alle posts verwijderd werden.
Er was iets aan de hand. Nu is er dus dit nieuwe nummer online.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere