Bijzonder stunt van de Kjoe

foto - Vinyl-Lp : q65The life I live was de tweede single van Q65. Na het sukses van "You’re the victor" was de platenmaatschappij bereid om flink reclame maken voor "The life I live". De groepsleden reisden -bij wijze van stunt- per rubberboot naar Londen, waar ze geen werkvergunning kregen en na enkele interviews terugkeerden. De terugreis was -zogenaamd- ook weer per rubberboot. In werkelijkheid werd die echter pas een paar kilometer uit de Scheveningse kust te water gelaten vanaf een groter schip. Maar liefst 30.000 fans verwelkomden de Kjoe.
Samen met de groep de Outsiders was de groep een van de populairste ’garage’ bands.


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere