Fenomeen Prince in een rolstoel?

Het fenomeen Prince heeft meer aliassen dan winterjassen. The Symbol, The Artist Formerly Known as Prince oftewel TAFKAP, komen allemaal neer op een en dezelfde man: Prince Rogers Nelson! foto - Vinyl-Lp : PrinceEen fenomeen, een zeer bijzonder man, maar van zijn privé leven is echter weinig bekend. De eerste keer dat hij trouwde was op 14 februari 1996 met zijn achtergrondzangeres en danseres, Mayte Garcia. Op 16 oktober 1996 werd hun zoon geboren, die echter een week later op 23 oktober overleed. De geheimzinnigheid rond de geboorte en de dood van het kind was voer voor veel roddelbladen. Na beschuldigingen van twee voormalige werknemers dat Prince opdracht had gegeven het leven van het kind kunstmatig te laten beëindigen, werd er een onderzoek ingesteld door het Minneapolis medical examiner’s office naar de oorzaak van de dood van het kind. De onderzoekers concludeerden dat het kind door een natuurlijke oorzaak was overleden. Later zou Prince in een interview met een Deens tijdschrift bevestigen dat de baby overleden was aan de zeldzame schedelafwijking "het Syndroom van Pfeiffer". Na de dood van zijn kind begon Prince steeds meer interesse te tonen in de leer van de Jehova’s getuigen. Volgens dit geloof is het niet toegestaan om een bloedtransfusie te ondergaan en daarom ook om ingrijpende te worden geopereerd. De zanger kampt nu echter al jaren met problemen met zijn heupen. Volgens bronnen in de Amerikaanse pers kan hij nauwelijks nog lopen. "Hij heeft veel pijn. Prince slikt veel pijnstillers in de hoop dat het weg gaat." De muzikant loopt momenteel met een wandelstok, maar kan zeer waarschijnlijk in een rolstoel terecht te komen.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere