Prince(57) is dood

Fenomeen en het boegbeeld van de funk, Prince ofwel Prince Rogers Nelson, is op 57-jarige leeftijd dood aangetroffen op zijn landgoed Paisley Park in de Amerikaanse deelstaat Minnesota. 

PrinceKing of the funk

Prince was een artiest in de funktraditie en gitarist in de rocktraditie, een componist, pianist, toetsenist, bassist en danser. Daarnaast ook platenproducer, en tijdelijk ook filmregisseur en acteur. Al met al een fenomeen voor velen. 
Prince heeft een omvangrijk oeuvre. Tot en met 2015 zijn er onder zijn eigen naam in totaal 48 tot 50 albums uitgebracht.
Hij werd dood aangetroffen op zijn landgoed Paisley Park. Doodsoorzaak is nog niet bekend. Vorige week kwam wel al het bericht dat het vliegtuig van Prince in de Amerikaanse deelstaat Georgia een noodstop had moeten maken en dat de wereldster was opgenomen in een ziekenhuis. Prince had net twee concerten afgewerkt in de stad Atlanta, hoewel hij de griep had. Echter volgens de  entertainmentwebsite TMZ was het ziekenhuisbezoek niet voor de griep, maar voor een overdosis drugs, die Prince gebruikt had.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere