Muziek uit kluis van Prins 32 miljoen euro waard

Advocaten die voor de nalatenschap van de zanger werken, schatten niet eerder uitgebrachte muziek van Prince, dat na zijn dood uit een kluis kwam, op 35 miljoen dollar (bijna 32 miljoen euro). 

Rechten en erfgenamen 

PrinceAangezien Prince tijdens zijn leven voor verschillende labels heeft gewerkt is het nog niet duidelijk wie nu precies de rechten heeft over het werk.
Wie de erfgenamen van Prince zijn is ook nog niet helemaal duidelijk. Behalve zijn zus Tyka en 5 halbroers en - zussen, zijn er ook nog een nicht en een achterneef en -nicht die in aanmerking komen.
Het vermogen van Prince wordt geschat op meer dan 250 miljoen dollar.


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere