Gitaar van Prince levert een vermogen op

Prince

Een gitaar van Prince is het weekend van 4/5 november op een veiling in Los Angeles geveild voor 700.000 dollar, waarbij de geschatte prijs zo'n 60.000 en 80.000 dollar was.

Ook jackets van Michael Jackson geveild

Een jasje waarin Michael Jackson het nummer Thriller opvoerde tijdens zijn History wereldtournee bracht ook meer op dan gedacht: namelijk 32.000 dollar i.p.v. 6.000 tot 8.000 dollar.
Het Beat It-jack dat The King of Pop droeg tijdens zijn Bad-tournee werd verkocht voor 118.750 dollar met geschatte waarde van 40.000 dollar.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere