Doodsoorzaak Prince bekend

Na weken van speculaties is het nu eindelijk bekend waar Prince aan overleden is. De Amerikaanse popster is aan een overdosis van de krachtige pijnstiller Fentanyl overleden.

PrinceArts discutabel

De stof is 50 tot 100 keer sterker dan morfine en 25 tot 50 keer sterker dan heroïne. Prince zou al jaren misbruik hebben gemaakt van voorgeschreven geneesmiddelen. De dag voor zijn dood zou zijn team een afkickspecialist in Californië hebben gecontacteerd om dringend hulp te zoeken voor de zanger/gitarist. De muzikant zou de dag voor zijn dood een behandeling door een arts hebben gekregen. Het is nog niet duidelijk of die arts mogelijk een rol speelde bij het overlijden van Prince.
De dood van Prince heeft wat dat betreft veel overeenkomsten met Michael Jackson. Deze overleed aan een overdosis Propofol. Niet echt een pijnstiller, maar heeft wel die werking en wordt gebruikt om te kalmeren. Echter hier was ook een arts bij betrokken.
De dood van zanger Prince heeft onder Amerikaanse artsen heel wat losgemaakt. Het gebruik van pijnstillers is volgens de artsen niet meer onder controle en moet per direct aangepakt worden.


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere