Net uitgebrachte nieuwe plaat van Pink Floyd nu al goud

Pink-Floyd

Het nieuwste en allerlaatste album, The Endless River , van Pink Floyd, dat begin deze maand is uitgebracht is nu al goud. Alle liefhebbers keken er reikhalsend naar uit, want het laatste album, The Division Bell , kwam twintig jaar geleden uit.
De muziek op het nieuwe album is betrokken van de sessies die twintig jaar geleden al werden gespeeld door David Gilmour, Nick Mason en Richard Wright. Er was toen te veel materiaal om kwijt te kunnen op The Division Bell en dus lag er nog een archiefkast aan ongebruikt Pink Floyd-materiaal te wachten. Na de dood van toetsenist ­Richard Wright in 2008 hebben Mason en Gilmour de oude opnamen uit de kast gehaald. Op The Endless River staan in totaal achttien nummers, waarvan zeventien instrumentaal zijn en is een ode aan de in 2006 overleden toetsenist Rick Wright, die op het album vermoedelijk écht voor het allerlaatst musicerend  zal zijn te horen.  Er staat één nummer met zang op het album, Louder Than Words . De tekst van het nummer is geschreven door Polly Samson, de vrouw van David Gilmour

.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere