Pink Floyd op nummer 1

pink-floydHet is heel bijzonder, maar na 19 jaar staat een album van Pink Floyd op de eerste plek van de Nederlandse albumlijst. De laatste keer dat de band op nummer 1 stond was in 1995 met het album P.U.L.S.E.
The Endless River is de zesde nummer 1-notering van Pink Floyd in de nationale albumlijst. De andere vijf zijn: Wish You Were Here (1975), Animals (1977), The Wall (1979), The Division Bell (1994) en het reeds genoemde P.U.L.S.E. (1995). Ook heel bijzonder is dat  hun, voor vele, beste album The Dark Site Of The Moon (1973) niet in dit lijstje voorkomt.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere