De Berlijnse "Wall" is gevallen

foto - Vinyl-Lp : thewall21 juli 1990 vond één van de indrukwekkendste popconcerten plaats van het afgelopen decennium. Niet alleen vanwege de muziek die werd gespeeld, maar zeker ook de plek waar het concert werd gegeven. Een jaar nadat de muur van Berlijn viel, gaf Roger Waters met een keur van andere artiesten een uitvoering van zijn muziekepos The Wall ten gehore. Het concert vond plaats op de Potsdamerplatz midden in Berlijn. Potsdamerplatz was een groot stuk niemandsland tussen West- en Oost-Berlijn en werd volledig omgegeven door een grote muur. Hoe toepasselijk dat The Wall op deze plek werd uitgevoerd. Tenslotte eindigt The Wall met de woorden "Tear Down The Wall" en dat was precies waar de Duitsers een jaar voordien mee begonnen waren. Na een jaar van voorbereiding en het aantrekken van vele artiesten gaf Roger Waters voor ruim 300.000 man publiek een live uitvoering van The Wall. Het programma werd wereldwijd live uitgezonden door 50 televisiestations.


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl