Phil Collins maakt na 5 jaar zijn comeback.

De ex-zanger van Genesis, Phil Collins, heft zijn penzioen op en zal volgend jaar in juni optreden in Londen, Keulen en Parijs. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag. 

Phil CollinsDrummen is uit den boze

Drummen laat hij in de toekomst over aan zijn 15 jarige zoon Nicholas. door zijn live-optredens. Een jaar geleden onderging de Brit een rugoperatie. Drummen laat hij in de toekomst over aan zijn 15 jarige zoon Nicholas.
De laatste keer dat de Britse zanger in ons land speelde, was in 2007 met Genesis. Of hij nu naar Nederland komt, is nog niet zeker.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl