Hoop vervlogen. Phil Collins kan echt niet meer optreden.

phil-collinsWaarschijnlijk kunnen we in de toekomst niet meer genieten van een optreden van Phil Collins. Collins, die bekend werd als drummer en leadzanger van de progressieve-rockband Genesis en als soloartiest verscheidene Grammy's won, heeft een neurologische aandoening waardoor hij geen optreden meer kon doen. In 2011 stopte hij daardoor. Toch probeerde hij het weer eerder dit jaar op de school van zijn zoon. Dit weekend zou hij het weer proberen bij een benefietavond, maar moest het helaas afzeggen. Hij was er niet toe in staat.
Phil Collins zegt echter dat hij muziek maken op zich nog steeds heel erg leuk vindt. "Ik kwam er achter dat ik het schrijven van creatieve stukken miste, dus ik probeer de draad weer op te pakken", zegt Collins. Begin dit jaar maakte hij bekend dat hij misschien nieuwe muziek gaat schrijven voor het derde studioalbum van zangeres Adele. We wachten af.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere