Peter Tork van The Monkees, is op 77-jarige leeftijd overleden.

In Connecticut is de Amerikaanse muzikant en acteur Peter Tork op 77-jarige leeftijd overleden. Hij begon als folkzanger, maar werd bekend als bassist van The Monkees (met verder Davy Jones (zanger en frontman), Micky Dolenz (drums) en Michael Nesmith (gitaar). Zijn echte naam was Peter Thorkelson.

Antwoord op Beatles

Peter TorkDe groep was bij elkaar gebracht voor een gelijknamig tv-programma als een Amerikaans antwoord op The Beatles. De groep scoorde wereldhits met nummers als I'm a Believer (1966) en Daydream Believer (1967). In 1967, op het toppunt van de populariteit van The Monkees, verkocht de groep meer albums dan The Beatles. Vooral de serie op de televisie was een geweldig succes.
In 2012 overleed Davy Jones, de zanger van The Monkees. Op 3 maart 2009 meldde Tork op zijn website dat hij was gediagnosticeerd met adenoïde cystisch carcinoom , een zeldzame, traaggroeiende vorm van hoofd-halskanker. Hij onderging dat jaar een uitgebreide operatie in New York City, wat succesvol was. Op 15 september 2009 ontving Tork een "alles vrij" van zijn arts. Helaas heeft hij het nu toch niet overleefd.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere