Lord of the Rings regisseur maakt Beatles-documentaire

Peter Jackson gaat een documentaire maken over de studio opnames van Let It Be, het laatste album dat The Beatles uitbrachten voordat zij in mei 1970 uit elkaar gingen.

Veel materiaal van Let It Be

Peter JacksonJackson krijgt toegang tot 55 uur filmmateriaal die zijn opgenomen in januari 1969. Het was destijds de bedoeling dat dit materiaal werd gebruikt voor een televisiespecial, maar dat is uiteindelijk niet gebeurd. De twee nog levende bandleden, Paul McCartney en Ringo Starr, verlenen hun medewerking aan de documentaire. Dit geldt ook voor Yoko Ono en Olivia Harrison, de echtgenotes van wijlen John Lennon en George Harrison. Het is nog niet bekend wanneer de documentaire uitkomt.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere