Pearl Jam brengt nieuw album uit

Pearl Jam, die in 22 en 23 juni in Ziggo Dome optreedt, brengt na 7 jaar een nieuw album uit.

Cover al bekend

De groep van zanger en gitarist Eddie Vedder presenteert op 27 maart Gigaton, hun elfde studioplaat. Pearl JamDe (heel) langverwachte opvolger van Lightning Bolt (2013) gaat Gigaton heten. Op de vrijgegeven cover van Gigaton staat een National Geographic-foto van een smeltende ijsberg, geschoten in Noord-Oostland (Spitsbergen).
Het album is te bestellen als pre-order via de pearljam.com. De eerste single Dance Of The Clairvoyants moet een dezer weken verschijnen.
Pearl Jam geldt naast Nirvana als een van de grote bands die de Amerikaanse stad Seattle in de jaren negentig voortbracht.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere