Paul Simon komt met nieuw album

Paul Simon heeft op zijn 81 jarige leeftijd zijn eerste nieuwe album aangekondigd sinds In the Blue Light uit 2018 . Paul SimonSeven Psalms komt uit op 19 mei 2023. Het album is een verzameling van 33 minuten en zeven delen, bedoeld om - volgens de aankondiging - als één doorlopend stuk te worden beluisterd.
Volgens Simon kwam de titel in een droom tot hem, en kort daarna begon hij wakker te worden om teksten te schrijven tussen 3.30 en 5.00 uur. Hij beschrijft het project als "een ruzie die ik met mezelf heb over geloof of niet." Medewerkers zijn het vocale ensemble VOCES8 en zijn vrouw, Edie Brickell, die op het project zingt, plus een strijkerssectie en jazztrompettist Wynton Marsalis.
Paul Simon zei vijf jaar geleden nog dat hij geen nieuwe muziek meer zou maken. Vergissing dus.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl