Waardig afscheid van legende

Paul SimonPaul Simon, bekend van het duo Simon and Garfunkel, stond zaterdag en zondagavond in de Ziggo Dome in Amsterdam met zijn omeward Bound The Farewell Tour. Op een vocaal wat aarzelende start na, klonk de 76-jarige singer-songwriter nog als in zijn beste dagen. Het viel op op hoe ongekend knap Simons liedjes zijn gecomponeerd. Simon liet zich tijdens zijn optredens bijstaan door een grote liveband van zo'n 15 uitmuntende muzikanten met een uitgelezen selectie uit zijn 55 jaar durende loopbaan. Hij koos er echter voor om behoorlijk wat minder bekende nummers in de mix te gooien. Echter er was wel Simons vertolking van Bridge Over Troubled Water. Hij schreef het, maar het is zijn oude kompaan Art Garfunkel die het vocaal naar zich toetrok. En waar Garfunkel onlangs in Carré nog vol lof was over Simon, doet deze nu alsof het duo Simon and Garfunkel nooit heeft bestaan. Wel stond hij stil bij het overlijden van Vincent N’guini, die 30 jaar lang zijn vaste gitarist was. De drie liedjes van Rhythm of the Saints (1989) waren een ode aan hem.
Als Paul Simon tot slot in zijn eentje The Sound of Silence heeft gezongen, staat hij nog minutenlang te stralen en te genieten van het applaus.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere