Paul McCartney komt in december met McCartney III uit

McCartneyPaul McCartney (78) heeft tijdens de lockdown in Groot-Brittannië het album in zijn eigen thuisstudio in Sussex gemaakt. "Ik leefde het lockdownleven op de boerderij met mijn gezin en ging elke dag naar mijn studio", schrijft de zanger. "Ik deed gewoon dingen waar ik zin in had. Ik had geen idee dat dit tot een album zou komen."
Het is het derde studio album dat hij totaal zelf gecomponeerd en ingespeeld heeft. De eerste was in 1970 - vlak na het einde van het Beatle tijdperk - en het andere 10 jaar later. Het nieuwe album gaat vooral om "vrijheid en liefde", zegt de artiest.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere