Paul McCartney is hoofdact op het Glastonbury Festival van 2020

De ex-Beatle Paul McCartney zal in de zomer optreden op de Pyramid stage, het grootste podium van het Glastonbury Festival, dat dan 50 jaar bestaat.

Diana Ross ook aanwezig op festival

Paul McCartney en Diana RossSir Paul, die bezig is met het schrijven van een musical, wordt een week voor het optreden 78 en daarmee wordt hij de oudste headliner ooit op het festival. Het record stond op 73 jaar voor Charlie Watts van de Rolling Stones. Echter Diana Ross doet deze komende editie ook mee. Zij is dan met haar 76 jarige leeftijd een goede tweede. Charlie moet dan genoegen nemen met de 3e plaats.
Het is de tweede keer dat McCartney Glastonbury aandoet. In 2004 was hij er ook al eens headliner. Glastonbury vindt volgend jaar plaats van 24 tot en met 28 juni traditiegetrouw plaats in het kleine dorpje Pilton, een paar kilometer van de plaats Glastonbury. Alle toegangsbewijzen voor het festival waren binnen een half uur uitverkocht.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere