Paul McCartney vrijwel zeker naar Pinkpop

Het gerucht dat de voormalige Beatle naar Pinkpop zou komen, is er al langer. Bronnen bevestigen nu dat er al een tijdje geleden een mondeling akkoord is bereikt.

Paul McCartney

Paul McCartney is op laatste dag de hoofdact

Onlangs liet festivaldirecteur Jan Smeets al doorschemeren dat de beoogde hoofdact voor zondag 12 juni van het kaliber van de Rolling Stones zou zijn, en nog nooit eerder op Pinkpop had gespeeld.
Pinkpop maakt 17 februari het definitieve programma bekend. Andere hoofdacts zijn onder meer Rammstein en de Red Hot Chili Peppers, mogelijk treedt ook Doe Maar op in Landgraaf. Pinkpop vindt dit jaar plaats op 10, 11 en 12 juni.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere