Paul McCartney in rapnummer

Voormalig Beatle, Paul McCartney, lijkt jong te blijven, want hij heeft meegewerkt aan een rap-nummer. (luister hier)

Kayne West

McCartney-WestHij heeft dit samen met de beroemde rapper Kayne West gedaan. Er waren al langer geruchten over een gezamenlijk nummer van de legendarische ex-Beatle en de populaire Kanye West. Het duo blijkt nu inderdaad in ieder geval één nummer te hebben opgenomen : Only One. De medewerking is bijzonder, maar ook redelijk beperkt. Sir Paul begeleidt de rapper alleen op keyboard.

Toekomstige samenwerking McCartney en West

Het is onduidelijk of er verder nog materiaal van de twee gaat verschijnen. Producer Ty Dolla Sign meldt in het gesprek met Billboard dat hij samen met West in totaal negen nummers heeft opgenomen, waarvan ook een nummer van Rihanna, Kanye West en Paul McCartney samen. Of McCartney na zijn album "New" uit 2013 nog met iets nieuws uitkomt is ook nog de vraag. Van Sir Paul verscheen laatst wel zijn nieuwe single Hope For The Future, geschreven voor het computerspel Destiny.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere