Sir Paul McCartney wordt Companion of Honour

Paul McCartney heeft de Orde van de Broeders van de Eer ontvangen als erkenning voor zijn bijdrage aan muziek in het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld.

Paul ontvangt en geeft

McCartneyDe 75-jarige artiest ontving de onderscheiding vrijdag op Buckingham Palace. ’The Order of the Companions of Honour’, zoals de Britten de ridderorde noemen, geldt als beloning voor verdiensten op het gebied van onder andere kunst, literatuur en muziek.
McCartney zelf heeft donderdag bekendgemaakt dat hij 63 foto’s van zijn overleden ex-vrouw Linda McCartney aan het V&A (Victoria and Albert Museum) heeft geschonken. De schenking bevat portretten van onder meer The Beatles, The Rolling Stones, Jimi Hendrix en ander legendarische figuren uit de popgeschiedenis. Daarnaast bevat de collectie ook persoonlijke foto’s.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere