Gram Parsons op 26-jarige leeftijd ten onder aan drank en drugs

Zoals het een echte rock-’n-roller betaamt ging ook Gram Parsons, op 26-jarige leeftijd, ten onder aan drank en drugs. foto - Vinyl-Lp : gram_parsonsToen Gram nog in leven was en de begrafenis bezocht van Clarence White zou hij een pact gesloten hebben met Phil Kaufman, zijn road manager. Mocht hij komen te overlijden, dan wilde hij verbrand worden in de woestijn van Joshua Tree. Toen Gram was overleden aan een dodelijke combinatie van morfine en alcohol en de lijkkist klaar was gezet voor transport per vliegtuig wist Kaufman met valse papieren het grondpersoneel te overtuigen dat het stoffelijk overschot een andere bestemming had gekregen en nam de kist mee. In de woestijn aangekomen opende hij de kist, besprenkelde Gram met een brandbare vloeistof en stak de fik erin. Bovenstaande gebeurtenis is in 2003 verfilmd; de film Grand Theft Parsons vertelt het verhaal van Phil Kaufman en zijn tocht met het stoffelijk overschot van Gram.


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere