Oprichter Level 42 overleden

Level 42Level 42-gitarist Rowland Gould, beter bekend als Boon, is dinsdag op 64-jarige leeftijd overleden. Gould werd dinsdag door de politie dood aangetroffen in zijn huis in Dorset, een graafschap in het zuidwesten van Engeland.
Boon stond begin jaren tachtig aan de basis van Level 42, samen met zijn broer en drummer Phil, zanger Mark King en toetsenist Mike Lindup. Hun grootste hit was Lessons in Love uit 1986.
Doodsoorzaak is niet bekend, al lijkt misschien zelfmoord mogelijk m.b.t. de uitspraak die Markt King plaatste op Facebook : "Je hebt nu vrede Boon, voor jou geen pijn meer maat. Bedankt voor alles."Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl