Op 7 juni komt een nieuw album van Prince uit

Jay-Z en Troy Carter hebben namens de erfgenamen van Prince een selectie gemaakt van nummers, die Prince voor andere artiesten heeft gemaakt, maar die hij zelf wel heeft ingezongen.
PrinceDe selectie bevat onder meer Make-Up, eerder uitgebracht door Vanity 6, Baby, You're a Trip van Jill Jones en You're My Love van Kenny Rogers. In totaal staan er vijftien nummers op de plaat, waarvan één er al eerder is uitgebracht, namelijk Nothing Compares 2 U (eerder uitgebracht door The Family en Sinead O'Connor). Het album, dat Originals gaat heten, zal vanaf 7 juni, de geboortedag van Prince, twee weken lang exclusief te beluisteren zijn via Tidal, de streamingdienst van Jay-Z. Daarna zal Originals ook te koop zijn en te horen via andere kanalen.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere