De meest gehate mensen uit de popgeschiedenis

De moordenaar van John Lennon, Mark David Chapman, is uitgeroepen tot de meest gehate persoon uit de geschiedenis van de popmuziek.

Gewelddadige fans of familieleden

John LennonOp 8 december 1980 schoot de dolgedraaide fan John Lennon neer voor The Dakota Building, waar de ex-Beatle woonde. In de top 25 staat nog één andere moordenaar: de vader van Marvin Gaye, die zijn zoon neerschoot in 1984.
Verder bestaat de lijst van meest gehate personen onder andere uit Ike Turner, die zijn vrouw Tina wel eens durfde te betimmeren en de Hell’s Angels die in 1969 een concert van de Rolling Stones omtoverden in een bloedbad.

Maar Yoko Ono was ook niet geliefd

foto - Vinyl-Lp : yoko ono

Wellicht de meest gehate vrouw uit de popgeschiedenis, is Yoko Ono. De vrouw van, die volgens sommige fans geheel en alleen verantwoordelijk voor de breuk van The Beatles moet worden gehouden.
Opvallend is ook de verschijning van de Wright Brothers in deze lijst. Ze vonden het vliegtuig uit en worden daardoor verantwoordelijk geacht voor de dood van onder andere Buddy Holly, Stevie Ray Vaughan, bandleden van Lynyrd Skynyrd, John Denver en Aaliyah.Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl