Nirvana wordt aangeklaagd

De nu 30-jarige Spencer Elden, die als baby naakt op de hoes van het Nirvana-album Nevermind staat, klaagt de Amerikaanse band en de maker van de foto aan.
NirvanaElden zegt dat hij door Nirvana seksueel is geëxploiteerd en dat hij daar zijn hele leven lang last van heeft. Hij noemt het gebruik van zijn foto "kinderporno" en "seksuele uitbuiting" en zegt dat is beloofd om zijn geslachtsdeel met een sticker te verhullen, maar dat dit nooit is gebeurd. Hij eist van de band een schadevergoeding van ruim 127.000 euro en wil dat de betreffende afbeelding niet meer wordt vertoond. Opvallend is dat Elden 'Nevermind', de titel van het album, op zijn borst liet tatoeëren.
Het invloedrijke album, waar de hit Smells Like Teen Spirit op staat, geldt als een van de belangrijkste grungeplaten en betekende de grote doorbraak van Nirvana. Nirvana ging in 1994 uit elkaar na de dood van zanger Kurt Cobain.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere