In 2015 een bijzondere uitgebreide documentaire over Kurt Cobain

Kurt Cobain, leadzanger en gitarist van de grungeband Nirvana, pleegde in 1994 zelfmoord. Deze daad kenmerkte zijn intense, geïnspireerde en getormenteerde leven. nirvana-kurt-cobainDe dood van Cobain bracht een grote schok teweeg en betekende tevens een einde aan de band Nirvana. Veel fans konden dit niet verdragen en volgenden het tragische voorbeeld van Cobain. Kurt Cobain werd slechts 27 jaar.
Nu komt er in 2015 een documentaire 'Kurt Cobain: Montage of Heck' die de Amerikaamse betaalzender HBO gaat uitzenden. De regisseru Brett Morgen kreeg volledige toegang tot Cobains persoonlijk- en familiearchief. De documentaire zal uit optredens van Nirvana bestaan, maar zal ook niet eerder getoonde zelfgemaakte videobeelden/nummers tonen. Volgens de regisseur is er meer dan tweehonderd uur aan muziek en geluid, dat nooit in het openbaar is gebracht. Datum van uitzending helaas nog niet bekend.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere