De bekendste naakte baby ter wereld

foto - Vinyl-Lp : nirvanaSpencer Elden stond in 1991 naakt op de cover van het bekendste Nirvana-album. Het maakte hem misschien wel de bekendste naakte baby ter wereld. Nu, vier en twintig jaar later, voelt Spencer zich wat misbruikt..’Het voelt heel ongemakkelijk dat tientallen miljoenen mensen ter wereld mij naakt hebben gezien’, zegt hij. ’Ik voel me de grootste pornoster ter wereld.’ Rijk is hij er ook niet van geworden: zijn ouders kregen destijds tweehonderd dollar voor de foto. Wel zou Spencer, als hij ouder was, met zanger Kurt Cobain uit eten gaan. De zelfmoord van Cobain in 1994 verpestte die afspraak. Hoewel Cobain officieel zelfmoord heeft gepleegd, zijn er tot op de dag van vandaag mensen die geloven dat Cobain werd vermoord.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere