Nieuwe nummer van Pink Floyd voor Oekraïne

Toen de invasie van Oekraïne begon, brak zanger de Oekraiense zanger, Andriy Khlyvnyuk, zijn Amerikaanse tournee af, keerde terug naar huis en nam de wapens op om zijn vaderland te verdedigen.
Een paar dagen later plaatste de zanger een clip op Instagram waarin hij te zien was in militaire uniform, een baseballpet van de New York Yankees en een geweer terwijl hij "The Red Viburnum In The Meadow" uitvoerde, een Oekraïens protestlied geschreven tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Nu hebben de rocklegendes van Pink Floyd de zang van Khlyvnyuk overgenomen en er een liefdadigheidssingle omheen gecomponeerd - de eerste nieuwe originele muziek van de band sinds "Division Bell" uit 1994.
Het nummer, "Hey Hey Rise Up", bevat 90 seconden van David Gilmour's snaarbuigende solo en Floyd-drummer Nick Mason.
De titel verwijst naar de laatste regel van het protestlied: "Hey hey, sta op en verheug je."Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere