Wereldhit voor Randy Newman door weigering Sinatra en Streisand

foto - Vinyl-Lp : Randy NewmanRandy Newman is de schrijver van de hit Lonely at the Top. Frank Sinatra en Barbra Streisand weigerden allebei Lonely At The Top te zingen. Maker Randy Newman voerde het dus zelf maar uit en het werd een wereldhit en een evergreen. Newman had het lied wel degelijk geschreven met Sinatra voor ogen: ,,Het leek me hip en grappig, de eenzame Sinatra somber leunend tegen de lantarenpaal met 20 miljoen op de bank. Ik speelde hem de song voor, maar hij weigerde zonder veel commentaar. Daarna speelde ik het voor Barbara Streisand en ook die zag er van af. Zij dacht dat de luisteraar de tekst letterlijk zouden nemen. ,,In de popmuziek zijn de mensen niet gewend aan ironie, woorden betekenen wat ze zeggen’


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere