New Order komt na 10 jaar met nieuw album

New OrderDe Britse newwaveband New Order komt met een nieuw album. Het nieuwe album Music Complete is het eerste studioalbum in tien jaar tijd. De nieuwe plaat komt in september uit.

Terugkeer gitariste Gillian Gilbert

Het laatste album Waiting For The Siren's Call verscheen in 2005. Music Complete markeert eveneens de terugkeer van gitariste Gillian Gilbert, die in 2001 voor het laatste op een plaat te horen was. De nieuwe plaat wordt uitgebracht op CD, doorzichtig vinyl en als download.

Leden uit Joy Division

New Order komt voort uit Joy Division en bestaat uit leadzanger Bernard Sumner, Peter Hook (bassist) en Stephen Morris (drums, percussie en elektronica) allen afkomstig uit Joy Division. De band werd in 1980 opgericht na de dood van Joy Division-voorman Ian Curtis.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl