Neil Young na drie jaar weer naar Nederland.

De Canadese zanger, Neil Young, komt op 10 juli met zijn begeleidingsband Promise of the Real naar de Ziggo Dome. Hij gaf in 2016 voor het laatst een legendarisch concert in Nederland, dat 200 minuten duurde. Zijn langste solovoorstelling ooit.

Neil Young

Legendarisch artiest

Young was ook gevraagd voor Pinkpop, maar dat viel te vroeg. Hij komt pas in juli naar Europa.
De inmiddels 73-jarige legendarische Young is naast zijn solowerk met onder andere Crazy Horse ook bekend van Buffalo Springfield en Crosby, Stills, Nash & Young. Hij bracht tot nu toe 37 studioalbums uit. Het succesvolst was zijn album Harvest uit 1972.
Kenmerkend voor de muziek zijn Youngs hoge, onvaste falsetto en zijn afwisselend akoestische en elektrische gitaarspel met gevoelige folk en countryrock aan de ene kant en luide gitaarrock aan de andere kant.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere