Neil Young weet niet van ophouden

Na het uitbrengen van zijn laatste album Storytone, die overigens vandaag in twee verschillende versies op vinyl uitkomt (solo en met orkest en koor), is Neil Young al weer met andere projecten bezig.
Neil YoungHij gaat o.a. een nieuw album opnemen met Lukas en Micah Nelson, de zonen van Willie Nelson.

Pono

Tevens is Neil druk bezig met een nieuw audiospeler de Pono, die de analoge klank van o.a. vinyl moet benaderen. Volgens zeggen, kon Neil de laatste vijftien jaar niet meer naar [digitale] muziek luisteren, omdat hij de manier waarop die klonk haatte. Hij wilde dat veranderen. Met PonoMusic stichtte Young een bedrijf dat erop gebrand is de kwaliteit van digitale muziek de hoogte in te stuwen. Deze maand moet het apparaat in Amerika uitkomen en zal dan ongeveer 400 dollar kosten.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl