Oprichter en zanger Lemmy (70) van Motörhead overleden

Motorhead

Na een zeer kort ziekbed is maandag 28 december Ian 'Lemmy' Kilmister, zanger en oprichter van de hardrockband Motörhead op 70-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker overleden.

Lemmy had al lang gezondheidsproblemen

De zanger had al langer gezondheidsproblemen, waaronder hartklachten. Meerdere concerten van Motörhead werden vanwege zijn gezondheid de afgelopen jaren afgezegd. Echter pas met kerst wist Lenny dat hij een extreem argressieve vorm van kanker had. Het overlijden van Kilmister volgt een ruime maand op het overlijden van Phil Taylor (61), voormalig drummer van de Britse rockband. 
Via social media herdenken veel collega's, zoals Ozzy Osbourne van Black Sabbath, Joe Perry van Aerosmith en Gene Simmons van de band Kiss, de Motörhead-frontman.

Kilmister richtte Motörhead in 1975 op. Hij was de bassist en zanger van de band en schreef de meeste nummers.  
Drummer Micky Dee heeft het einde van de formatie bevestigd. De band Motörhead bestaat niet meer.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl