Mötley Crüe komt weer bij elkaar en gaat weer touren

De jaren 80 glamrockband Mötley Crüe gaat weer optreden. De band breekt daarmee z'n eigen belofte om nooit meer op tournee te zullen gaan.

Documentaire geeft doorslag voor comeback

De groep, vooral bekend om zijn decadente levensstijl, had voor het laatst op 31 december 2015 in Los Angeles opgetreden als afsluiting van hun Final Tour. Motley CrueDe bandleden Vince Neil, Nikki Sixx, Mick Mars en Tommy Lee spraken elkaar jarenlang niet meer. In 2018 kwamen ze echter weer bij elkaar voor het maken van Netflix-filmbiografie The Dirt. Het samenkomen en het succes van de documentaire heeft er toe bijgedrage dat de band met een comeback komt.
Het is de bedoeling dat de band, opgericht in 1981, volgend jaar gaat touren met Poison en Def Leppard. Of ze ook naar nederland komen is nog niet bekend.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere