Jim Morrisons dood blijft geheimzinnig

Het plotselinge overlijden van Jim Morrison is van meet af aan gehuld in een waas van geheimzinnigheid. De officiële lezing is dat Morrison in 1971 op 27-jarige leeftijd in een bad van zijn appartement in Parijs stierf aan een hartaanval. foto - Vinyl-Lp : morrisonZijn vriendin Pamela Courson, die het lichaam van de zanger ontdekte, verklaarde echter dat hij bezweek aan een overdosis heroïne. Voormalig nachtclubeigenaar Sam Bernett beweerd dat Morrison dood werd aangetroffen in een toilet van de club, nadat hij was bezweken aan een overdosis heroïne. Volgens Bernett had Morrison schuim en bloed rond zijn neus toen hij hem aantrof. Twee dealers zouden de zanger naar huis hebben gedragen en in de badkuip van zijn appartement hebben gelegd. De voormalige toetsenist van de legendarische popband The Doors beweert met droge ogen dat het hem niet zou verbazen als Jim Morrison van zijn leven geniet op het tropische Afrikaanse eiland de Seychellen. "Een jaar voor zijn dood liet hij mij een brochure zien over de Seychellen en zei hij: ’Zou dit geen perfecte plek zijn om naartoe te vluchten als iedereen gelooft dat je dood bent?’." Morrisons lichaam werd nooit onderzocht, zijn kist werd meteen verzegeld.


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere