Moordenaar van John Lennon biedt excuses aan

Mark Chapman, de man die John Lennon in december 1980 heeft gedood, heeft veertig jaar na de moord zijn excuses aangeboden aan diens weduwe Yoko Ono.
ChapmanDiverse Britse media melden dat Chapman tijdens de hoorzitting op 19 augustus, waarbij voor de elfde keer een verzoek tot voorwaardelijke vrijlating werd afgewezen, dat hij gezegd had dat hij Lennon had vermoord vanwege de roem en dat hij de doodstraf had verdiend. tevens zei hij : "Het spijt me voor de pijn die ik heb veroorzaakt. Ik denk er de hele tijd aan."Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere