Solliciteren voor The Monkees

The Monkees was een Amerikaanse popband die furore maakte in de jaren zestig met de gelijknamige televisieshow. De reeks verscheen op 12 september 1966 voor het eerst op de Amerikaanse televisie en werd gedurende twee seizoenen uitgezonden door de NBC. foto - Vinyl-Lp : monkeesDe zeer populaire show, grotendeels gemodelleerd naar de Beatles-film A Hard Day’s Night, toont de belevenissen en muziek van een min of meer fictieve popgroep.Aanvankelijk was het de bedoeling, dat de leden van The Lovin’ Spoonful de hoofdrol zouden spelen, maar later worden er audities gehouden en worden devier jonge mannen, Davy Jones, Micky Dolenz, Peter Tork en Mike Nesmith ingehuurd. Het zijn acteurs met muzikale talenten, maar toch wordt tijdens het opnemen van de platen gebruik gemaakt van sessiemuzikanten. Ze werden geselecteerd naar aanleiding van een advertentie waarin werd gevraagd om acteurs voor de rol van vier gekke jongens ("four insane boys"). Onder degenen die werden afgewezen was de toen nog redelijk onbekende Stephen Stills van (later) Crosby, Stills, Nash & Young en Harry Nilsson. Het gerucht, dat ook Charles Manson had gesolliciteerd, bleek niet meer dan een gerucht te zijn.


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere