Zanger Lion Sleeps Tonight overleden

Mitch Margo, de zanger van de groep The Tokens, die beroemd werd met de megahit The Lion Sleeps Tonight, is op 70 jarige leeftijd overleden.

Beroemde song

The Lion Sleeps Tonight, ook bekend als A-weema-weh, a-weema-weh, dat in 1961 wekenlang bovenaan de Amerikaanse hitlijsten stond, was samengesteld uit twee andere liedjes: dat van de Zuid-Afrikaanse zanger Solomon Linda (Mbube, dat leeuw betekent) en van The Weavers (Wimoweh). Het nummer werd later nog veelvuldig opnieuw opgenomen, waarvan een van de bekendste versies the horen is in de Disneyfilm The Lion King.

Lees meerVinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere