Miljoenen voor Pink Floyd gitaren

Een veiling waar Pink Floyd-gitarist David Gilmour 126 gitaren te koop aanbood, heeft vrijdag zo'n 18 miljoen euro opgeleverd.

Opbrengst voor goed doel

David GilmourGilmour, die gelooft dat de wereldwijde klimaatcrisis onze grootste uitdaging ooit zal worden, liet weten dat de opbrengst van de gitaarveiling geheel zal gaan naar de non-profitorganisatie ClientEarth, "een goed doel dat de macht van de wet gebruikt om de aarde en zijn bewoners te beschermen".
Gilmour verkocht onder meer zijn iconische 'Black Strat'-gitaar, die geveild werd voor bijna 3,5 miljoen euro. Gilmour kocht de gitaar in 1970 in New York en gebruikte hem tijdens de opnames van het Pink Floyd-album The Dark Side of the Moon.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere