Mick Jagger krijgt een nieuwe hartklep

De 75 jarige Mick Jagger moet deze week (begin april) onder het mes voor het vervangen van zijn hartklep.

Mick JaggerLaatste tour

30 maart werd gemeld dat The Stones een gedeelte van de tour in de VS en Canada moeten afblazen vanwege de operatie. Het gaat hierbij om zeventien optredens.
De zanger en voorman van The Rolling Stones zal naar verwachting volledig herstellen van deze ingreep en in de zomer weer op het podium staan. Wanneer de concerten worden ingehaald, is niet bekend.
Volgens Keith Richard zou dit wel eens de laatste tour van de Roliing Stones kunnen zijn. Vorige jaar waren ze nog in Europa, dus als je ze nog een keer wilt zien dan moet je naar Amerika. Dan wel in de zomer.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere