Mick Jagger zingt Frans Bauer

Mick JaggerThe Stones nog een keer in Nederland

Mick Jagger lijkt het op zijn gemak te hebben in Nederland. De dag voor het concert in het Gelredome in Arnhem geniet hij van een heerlijke boottocht over de grachten. 'Amsterdam ontdekken op de best mogelijke manier', schreef Jagger bij zijn foto.
Tevens lijkt hij ook van het Hollans levenslied te houden, want hij zingt graag met Frand Bauer mee (zie video).
The Stones hadden in Arnhem weer een geweldig concert. Het was het tweede concert in Nederland in het kader van de No Filter Tour. The Stones waren weer als vanouds echter het geluid in GelreDome was helaas erg slecht. Sommigen hielden het na een paar songs al voor gezien. Klik hier voor de setlist.

Lees meerVinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere