Michel Legrand overleden

De Franse componist, pianist en drievoudig Oscar-winnaar Michel Legrand is vrijdagnacht op 86 jarige leeftijd in Parijs overleden.
Michel LegrandDe drievoudige oscar en vijfvoudige Grammy winnar was o.a. bekend van de beroemde songs The Windmills of Your Mind en de soundtracks van Summer '42 (1971) en Yentl (1984) met Barbra Streisand.Ook arrangeerde hij voor Dizzy Gillespie. Zijn passie voor jazz bracht hem samen met onder anderen Miles Davis, terwijl hij in het klassieke veld werkte met de Amerikaanse operazangeres Jessye Norman. Een van zijn bekendste werken is de muziek voor Les Parapluies de Cherbourg (1964) met de jonge Catherine Deneuve.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl