Michael McDonald gaat weer touren met The Doobie Brothers

Michael McDonald, de voormalige frontman van The Doobie Brothers, is na bijna 25 jaar weer terug bij zijn voormalige bandleden Tom Johnston, Patrick Simmons en John McFee.

What a Fool Believes

De Doobies zal ter ere van hun vijftigjarig jubileum door Noord-Amerika gaan toeren. Ze zullen in totaal 30 steden bezoeken. Doobie BrothersZe starten op 9 juni in West Balm Beach in de Amerikaanse staat Florida en eindigen hun concertreeks op 10 oktober in Houston.
Michael McDonald was van 1975 tot en met 1982 vast onderdeel van de band, die in 1969 is opgericht door zanger Johnston en drummer John Hartman. De band werd bekend door de nummers Listen to the Music en Long Train Runnin', maar dat was voor de tijd van McDonald. Het nummer What a Fool Believes uit 1978 werd een Classic met McDonald.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere